Thursday, April 21, 2011

waiting for 100th follower...where are you? Ada hadiah untuk anda...

Assalamualaikum...

Rasa sangat terkejut sebab semalam sikit aje follower. Petang ni buka blog alih-alih dah 98 dah follower. Thank pada yang follow dan membaca dan komen-komen dekat setiap entry yang aku post kan.


Thank You Very MUch


Aku pernah cakap dekat diri aku sendiri kalau follower aku dah 100 orang aku akan buat satu contest sebagai menghargai follower semua

DAN


Follower yang ke-100 akan mendapat hadiah misteri. Apekah hadiah misteri tiu? haha.. tunggu la folllower ke 100 tu reveal hadiah tu sendiri.

Cerita pasal contest di entri yang lain


SEKARANG

perhatian kepada follower ke-100

untuk anda memenangi hadiah misteri itu

ada beberapa perkara yang perlu anda laku kan

jangan risau, senang aje.


pertama
WAJIB la kan you must become my 100th follower


kedua
MENJERIT di shoubox blog aku dan blog kamu. Tulis ayat ni di shoutmox blog aku
'Nazri, saya follower awak yang ke-100. kini melaporkan diri'

dan ini di shoutmox blog kamu
'YEAHHH.. aku menang hadiah misteri di blog [link blog aku :)]'


ketiga
nantikan pengesahan dari aku dan anda menang


Perhatian jugak
kalau anda tidak mengikuti semua keperluan di atas anda tidak akan menang walaupun anda yang ke-100. dan tak akan ada siapa yang akan menang.

okeh
faham

aku menanti kan kamu 'Yang Ke-100'


post ini akan melekat selama 7 hari

10 comments:

.m y z. said...

ala dah terlepas :(

♕ Mr.IX ♂ said...

haha~ bersyarat kan nk dpt hadiah...

p/s: aku tunggu ko sms aku la,...siapa yg tgh bz skrg ni?

::FAIZ FARISH:: said...

kalau aku unfollow n follow balik n jd yg ke 100 boleh? hehehe

intan... said...

salam..hu3..klu sye tau,teringin nk jdi yg ke 100..

Biey said...

ahaha.. my belog takde shoutbox.. knfem tak leh menang..

Datang terjah dari belog Abg Ben..

Hot Entry!!
Realiti Kehidupan : Pasangan Suami Isteri VS Pasangan Zina !! ..

me_nazri said...

Tak acila main follow unfollow....haha..

umUMRA said...

yeayy!!!!yg ke-100...wink2...

me_nazri said...

wow..selamat datang....

Mr iZzo (^^,) said...

aduh..terlebih sudah.. aku yg ke 101 !huhuhu


saLam kenaLan...dr segmen gegar gegar! huhu nice blog!(^_^)

sudi2 lah lawat kiter plak ye


http://themrizzo.blogspot.com

me_nazri said...

thanks...