Saturday, April 16, 2011

nothing on saturday..

Assalamualaikum..

salam sejahtera readers, my follower, housemate ku, jiran sebelah kalau dorang baca la blog aku ni. dan aku punya kipas-kipas susah mati haha, ada ka? siapalah agaknya. :)

hari sabtu macam ni tak tahu nak buat apa. Sepatutnya pagi tadi nak pergi berjoging bersama classmate, tapi semua cam malas je jadi tak jadi nak pergi. Sangat tak puas hati aku jadi aku layan cerita 'Just go with it'. Weeeeee... seriously best sangat-sampai-nak-lompat-macam-kanak-kanak-rebina. Sweet and fun.



Jadinya sekarang ni tak tahu nak buat apa.

  • Blogwalking? --- sudah buat, ni siap update blog lagi ni.

  • Blogwalking sepanjang hari sampai lebam? --- gilo ke,sikit-sikit sudah la.

  • Study for final? --- errr... nanti nanti la...huhu

  • Kemas barang-barang since dah nak habis degree ni? --- betol gak, tapi nak save for later

  • Tengok TV sepanjang hari? --- cite ape, ada ke yang best

  • Facebooking sepanjang hari? --- sangat tak bernas idea ini

Banyak pilihan tapi semua tak suite aku. Jadi apa nak buat? any suggestion? Anyone?

6 comments:

Dr.Raimi said...

OMG, salam K-lo!!!
is this today's entry?
need any good suggestion to kill your free time today?
huhu^^

Aku free gak. .
my suggestion : pegi usrah. . huhuhu^^

BTW, 'hang out with friends' : so,start la discuss something y productive, encouraging, bring your happiness, cerita2 hobi2 bersama :) ,anything tht could improve yourself & etc.

miss yah, my friend. . fufufu^^

me_nazri said...

wahh...sudah ada title dr depan itu...LIKE...

kind of boring bila weekend tapi xda benda nak buat...

ASRUL ANWAR said...

jgn tgok Palmer! dye seksi sgt.. :p

ce pk plan yg kte buleh buat reramai..

me_nazri said...

tu jela mate ko pandang kan hahha... spotlight...

hmmm tah ler... asyik lepak dan lepak aje...

::FAIZ FARISH:: said...

Aku dah lama tak Joging... tp aku rasa aku tetap tak gemuk....

me_nazri said...

takan nk tnggu gemok baru jog...ssh la camtu huhu