Thursday, April 14, 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI

assalamualaikum...

hari ni lepak dekat lab komputer. Boring aku sorang aje duduk dekat sini. Duduk sorang-sorang depan komputer yang ada internet superb laju ni mula la ada syaiton durjana menghasut buat benda bukan-bukan ni ish2.. hehe

ari ni aku jalan-jalan cari blog, encik BEN ni ada buat lagi segmen yang sangat senang tahap tadika permata. aku pun joain la kan dari bukak laman web yang mengarut haha




mudah aje. pergi ke blog encik BEN. click sini

Tu je dah siap haha. senang kan. budak tadika yang ada blog pun boleh buat.

31 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

selebriti Blog

me_nazri said...

agak la...

Rusydan Ashaari said...

singgah sini dari blog ben ashaari..
keep update ur blog k !!
salam kenal

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..
Shera dari kumpulan 2 (no.41), datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

syAfira aZmaL said...

salam gegar.... hehe follow mellow *_^

cik riffa :) said...

singgah sebentar menggegar blog ni!
jom singgah blog kte pulak ;D

recent post;
golgi apparatus buat hal ke?

top post;

Anwar hadi :)

nafsu tak terkawal

terbaik untukku

Nana said...

salam gegar kat cni. kump 2 no 4 :)

anismelon said...

selamat pg..salam perkenalan..gegar kat sini plak..dari kump.2 no 56..jom singgah blog anis...:)..follow kamoo..

Puteri Salju said...

salam GEGAR!!!.. kita dari kumpulan yang sama...

salam perkenalan...

ada masa jenguk2 la blog puteri ye..

puterisalju122.blogspot.com

Raihanah Hanis said...

singgah & follow u :)...follow i balik ye....tq

noraauliyya said...

m0wning...dtg sggh dri segmen abg ben..aip kta sme kump la... liyya n0 23...=)

aizura said...

Mari samer2 gegar menggegar.. hehehe...

i follow u.. Senang2 singgah & follow blog i yer... tq..

http://airails.blogspot.com/

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar sini..salam kenal..nak follow boleh?

Latest Entry : Jom ExChange Link dengan Blog UpProfits!

m y z . z i e m a said...

singgah gegar sini via blog ben ashaari :D

frhna ! said...

dtg sini dari segmen bro ben . sy kump 1 (no51) :)
salam kenal . jmput singgah blog ^^

frhna ! said...

dtg sini dari segmen bro ben . sy kump 1 (no51) :)
salam kenal . jmput singgah blog ^^

osHin said...

salam gegar dari kump 1 ~ no 74

jom singgah dan join bloglist cik Oshin

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/04/bloglist-bersama-cik-oshin.html

Lulu caldina said...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

me_nazri said...

welcome all..nnti sy terjah blog kamu semua balik.... :)

HajarRasdi [BdkKck] said...

kebabbommmm! bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.. haha.. salam singgah. =)

http://bdkkck.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

Arol Mubin said...

Salam perkenalan daripada Arol Mubin. :) Jom jenguk blog Arol nak? [BLOG AROL MUBIN]

fienaz said...

jalan jauh-jauh, akhirnyer berenti kat R&R sini...(^_^)

salam perkenalan dari blog 2...

IrfanzBlog said...

Menggegar di sini dari kump. 2!!

LUNA LANUN said...

follow dari kumpulan 2, SEGMEN BEN ASHAARI GEGAR LAGI...

Anak Ulu Cheka said...

assalam kasik gegar dari geng 9

nananaDya said...

gegar sini dari group 1..........=)

cik Ida said...

Menggegar di sini dari kump. 1!!

salam kenal.. ^_*

Ly_Tulip said...

Salam gegaran: satu hari 100 blogs....Menyambong gegaran semalam... Kumpulan 1 telah berjaya sy gegaran kesemuanya...Rini giliran kumpulan 2 plak... Hehehe... Feel free to visit me... :)

Revablogspotlive said...

jum kita gegar round 2 lak nak?

salam kenal :)

Sabihah said...

terjah gegar round 2...^_^

FIRDAUS HUSAIN said...

gegar gegar dr blog ben ashaari

teruskan gegar!

http://5185studio.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html