Wednesday, April 6, 2011

fail corrupt buat aku HOT!!

assalamualaikum...

Dah lama tak update blog, sebenarnya tak ada idea nak update pasal ape. Lumrah la seorang blogger, kalau idea mengalir macam air tu, banyak la updatenya, kalau otak beku je, cam ni la jadi nya huhu.

Banyak hal yang berlaku. Letih den. Assigment pun banyak bertangguh lagi. Sangat banyak la. Serabut betol kalau wat last minute ni. Lagi-lagi kalau Document tu corrupt. Hangin tol!!!

tadi stay kat lab comp untuk siapkan assignment.



keje dah siap jadi nak print kat library


Boleh tak fail tu corrupt!!! Grrrr..




okeh.. gambar yang last tu tak berlaku ok.. Grrrr

6 comments:

MisS NadRAH said...

adekah perasaan seperti nk bako pc tu?hehe

*wat gamba ade api sikit yg last tu...=P

MisS NadRAH said...
This comment has been removed by the author.
::FAIZ FARISH:: said...

haha sabar k...

me_nazri said...

mis nadrah: ye betol..nak bako je....geram!!.... betol2, terpikir gak nak letak api2.. tapi dah siap baru teringat..huhu

faiz: okeh bro..sabo2 sabo...

hans said...

hahahha....banyak2 bersabar lah yer

P/S : Kepada Blogger - Blogger Sekalian...Saya Nak Minta Tolong Jawab Online Survey Nih... (^_^)Y

me_nazri said...

sabar leni...huhu