Saturday, April 2, 2011

RON 97 naik lagi...

assalamualaikum...


Pagi ni blogwalking, terjumpa banyak entry pasal RON 97 naik lagi, ingat kan olok-olok aje, tengok sumber, oh dari berita harian, so betol la tu kan. Takan surat khabar nak menipu pulak kan... jadi blogger ni kadang-kadang menipu ke nazri?? ggrrrrr....

Naik sebanyak rm 0.20 jadi rm 2.70 dah seliter camni. Mahal ke rm 2.70 ni??

Kenapa kau tak guna RON 95 je rm 1.80 aje...

Ayoo, mahal la weiii, dah minyak tu bukan kita isi sebulan sekali, mau tak 3 hari sekali. kalau mat rempit tu lagi la, mau tak setiap hari isi. dah malam-malam ade race nak wat macam mane kan.

Dan sebagai student yang akan graduate, lagi la aku terasa kehangatan kesempitan duit untuk survive. hmm.... pasni naik basikal jela, senang, parking tak kena bayar, tak payah isi minyak, badan pon sehat, takda orang nak curi....bla bla bla...grrrr


3 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

ala naik lagi...

aku guna ron97...

mcm ni aku makan pasir la...

GiveAsh said...

sabo je la...

me_nazri said...

nak makan pasir pon kene byr gak...huhu

sabo je la... bakar kang baru tau...