Friday, December 31, 2010

tutup diari 2010...beli buku baru untuk diari 2011

assalamualaikum...

tinggal beberapa jam aje lagi nak tiba nya 2011 dan tamat la 2010

ini adalah entry terakhir yang aku post untuk 2010 nih...

banyak perkara yang berlaku dalam 2010 nih sampai tak ingat dah

so jommm.... down to memory lane 2010

JANUARY

!!#!! memulakan sesi semester 6 dengan semangat sekali... excited la kot...cam budak2 jap

!!#!! 10 january 2010 - tarikh aku mula berblogging dengan nickname 'Mr. yesterday'. mase ni baru tau ramai rupenya kawan yang dah ade blog...

FEBUARY

!!#!! aku mula ada facebook..lambat siket... aku sentiasa lambat dalam hal2 maya ni..

!!#!! Tension study... seriously....

!!#!! Bulan aku down siket.. ok banyak... kawan tak perasan aku simpan sendiri

!!#!! ok duit aku hilang... RM 50 cicir kot... tension lagi

MARCH

!!#!! Dah nak akhir sem ni, macam2 la kene hantar assigment, jadi sangat busy.

!!#!! mula minat minum nescafe ice... best thumbs up



!!#!! berangan jap nak pakai contact lense... rimas pakai spek...

APRIL

!!#!! Officially iam not single haha ok fullstop.

!!#!! study for exam...

!!#!! mase ni jugak sebuk cari tempat praktikal tuk bulan 5 dan 6

MEI

!!#!! praktikal bermula...kat Malaysia Nuclear Agency (Nuclear Malaysia). Thanks everyone for being nice to me

tempat kerja aku di Nuclear Malaysia


!!#!! buat pertama kali nya moto masuk bengkel... tengah tak ada duit ni wat hal pulak




JUN

!!#!! Siapkan propasal untuk projek tahun akhir... berhempas pulas

!!#!! result sem 6 kuar... paling teruk dalam sejarah... sedey jap...

!!#!! laptop rosak...lagi sedey... pinjam duit ngan mak beli dekstop je terus.. tak bayar lagi


JULAI

!!#!! Praktikal tamat... balik umah naik moto... sesat nak balik shah alam.. apeda!!

!!#!! sem baru bermula

!!#!! Tekanan proposal presentation makin terasa

!!#!! Terasa hati ngan sorang lecturer, terus tukar amek subjek len. Baru tau 'pendidikan yang tinggi tak menjamin peribadi yang baik...'>>>sorry to say but it too hurt!!!


OGOS

!!#!! Presentation bermula... jadi orang yang pertama present sangat gementar tapi redah je...

ini bukan aku, gambar aku xda mase present, jadi letak gambar classmate aku je... lebih kurang camni la aku present

!!#!! sebok menguruskan final year project

!!#!! tenang menerima kedatangan Ramadhan....


SEPTEMBER

!!#!! Birthday aku pada bulan ni...sambut sekali dengan hari raya

!!#!! Berhari raya dengan sederhana saja...

!!#!! konvoi raya di terengganu.. best.. thanks all

classmate


OCTOBER

!!#!! penat tapi best sebab ade banyak sangat educational trip kena pergi
MARDI Serdang
Cameron Highland
UM
MPOB, Kluang
Belukar Parit, Terengganu
Besut, Terengganu



Kg. Taman Sedia, Cameron Highland

NOVEMBER

!!#!! markah proposal kuar, tapi sangat tidak puas hati...bentak!!!

!!#!! ready for final exam...

!!#!! Daftarkan diri ke sekolah memandu...down..asyik kene marah


DISEMBER

!!#!! Kena stay kat terengganu even semester 7 dah tamat sebab nak kena siapkan projek tahun akhir... Mak pon bising kenapa balik kejap sangat... dah terangkan tapi mak tak paham... takpe la..

Effect of Mulching Towards Growth & Yield of Tomato

!!#!! dapat anak buah yang baru dari family kakak sulung...tak bagi nama lagi, setakat ni panggil farah aje... kene bedah tuk kuarkan baby.. risau!!!

!!#!! Result semester 7 kuar..YEAY!!!

!!#!! Attended gathering sekolah rendah... 10 tahun tak jumpa... suma dah besar...

tak ramai datang but still fun

!!#!! Thesis tak taip lagi... risau balik ...



T.A.M.A.T


selesai segala cerita 2010...

Thanks ALLAH, 2010 banyak ajar aku benda yang aku tak dapat dalam kelas haha


2011's HOPE

cepat2 siapkan lesen memandu

tamatkan semester 8 dengan warna-warni

enjoy saat terakhir berada di terengganu

cepat2 cari kerja


tuan punya blog me_nazri


classmate me_nazri

"kenangan itu akan menjadi indah jika di abadikan"



5 comments:

ASRUL ANWAR said...

OKTOBER--> trip kelas....

belukar BUKIT...LOL

me_nazri said...

eh..haah..camne leh jadi beluka parit nih..huhu

HiGHNeSS FiQ said...

hehe..
btw, ambik kos ape??
mcm byk jejalan je nih~

me_nazri said...

ijazah bioteknologi pertanian

mmg sgt bnyak berjalan...

Anonymous said...

It's genuinely very complicated in this busy life to listen news on TV, so I only use internet for that purpose, and take the most up-to-date news.
Look into my homepage ... how to make a app