Wednesday, December 8, 2010

bukan anu dalam botol ok......

assalamualaikum...

buurrpppp
kenyang sudah>>> makan megi je pon

wahh ape tu... anu ke dalam botol tu...
bukan okeh..
meh2 nak tunjuk...

"Contest: Ada apa dalam tuh"


ade contest yang mudah tuk disertai nih...

caranye:

1. kene jadi follower kepada cik bambam >>> lulus
2. lekat kan banner kat entry dan side bar >>> siap!!!
3. siapkan entry dan teka ape ade dalam bende alah dalam gambo tu >>> ade kat bawah k.
4. tag 3 orang blogger yang lain dan pastikan mereka tahu >>> okeh ade kat bawah jugak
5. korang kene komen ape je pasal bloh cik bambam nih >>> siap la..hahha
6. tinggal kan link entry korang kat komen entry contest kat cik bambam >>> okeh

tu je la syarat nye.. so mari meneka...

ape dalam bende alah tu aku teka :

daging

orang yang aku nak tag:

asrul
hajar
ika

komen pasal blog cik bambam:

petame skali adalah name 'bambam' tu comel huhu
jalan2 jap bace entry lps, satu bende yang aku eperasan nak loading page cik bambam ni lambat, berat la kot..atau BB aku nih yang slow..tahle..
gaya penulisan lak, cam remaja yang lain jugak, same je

okeh sudah cyap...

2 comments:

b a m b a m ' s said...

thanks for joined! :P LULUS.. btw lambat ek?huhu..dah cek berat blog..still steady..bb kamu lmbt nie...hahahah..

me_nazri said...

mgkin BB lamabt..huhuh... sebab tak bayar ...