Friday, December 3, 2010

hari AIDS sedunia

assalamualaikum...

ingatkan nak update pasal benda ni semalam.. tapi xda mood pulak

dan sekarang inilah dier...

World AIDS Day 2010



pada 2 DECEMBER setiap tahun akan disambut 'hari AIDS sedunia'... dah lepas pon 3 hari lepas <<< lambat post


Stop AIDS, Keep The Promise – Universal Access & Human Rights



Event ni cam tak berapa di ketahui ramai, kenape yek?? promosi pon kurang... adakah sebab:

orang takut nak cakp pasal HIV/AIDS ni??

atau sebab orang ramai sebenarnye pandang hina kat penghidap HIV/AIDS ni lalu tidak mahu membantu??

Malaysia sebenarnye ade pertubuhan yang berkenaan HIV/AIDS ni tapi cam tak diketahui ramai la kan... cam

Malaysian AIDS council & Malaysian AIDS foundation

Yang lebih2 korang bleh la pergi kat laman web dia ni k..

Link lain : http://pemadam.org.my/cda/m_fakta/fkt_opiat.php



p/s: cam xda isi sgt je kan... sori guys tergesa2 ni... hujan dah berhenti mau ke KUSZA tuk amek data FYP

6 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

i love lagu blog ni

me_nazri said...

oh yeke....dah 2 org suke... thanks..

darkbatman said...

2laa..aie pun xtau..
maybe kurg promosi..kdg2 bende gini x ramai yg nk sponsor..

me_nazri said...

memang slalu mcm tu pon...

hans said...

aku dlu join Prostar
tahu la sikit2 pasal benda ni tapi dah lupa
heheheh

P/S : Apa Yang Terangkat Bila Ada Kakak/Abang/Adik Angkat!

me_nazri said...

kire ok la tu dari xda wat pape cam aku ni kan hahha