Monday, December 20, 2010

BB tak bayar = tak dapat online = no blog update = padan muka!!!!

assalamualaikum...

Baca tak tajuk entry kat atas nih....

okey... sila cakap padan muka kepada aku sebab

BB tak bayar = tak dapat online = no blog update = padan muka!!!!


so sudden when knowing my BB not in service anymore

and

i have no money to pay...haha

cuti sem ni kene stay kat kolej sebab nak siapkan FYP punya keje dan taip thesis

adoi.. tak pe la nak wat cmne kan....

oh saje nak bagitau, malam ni aku bertolak balik ke Shah Alam..

pulang ke kampung halaman... lalala~

home sweet home... :)

nnti kalau aku dah bayar BB nih aku update lagi dan lagi okeh...

bye

salam...

3 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

bb, igtkan blacberry

ASRUL ANWAR said...

wuuuu....wuuu~
nazri ade BlackBerry...ke BlueBerry? Lolz....

me_nazri said...

hahaha... nokia ke nckia???