Sunday, December 5, 2010

JOM MAIN SUDOKU CONTEST BY LUFFY




assalamualaikum...

baru je lepas tengok cite 'lillah hi taa'la' kat TV3
pencalonan anugerah skrin lakonan zamarul hisham dan rita rudaini
best jugak walaupon tadi tertido tgk cite tu huhu

okeh bukan cite tu yang nak di review...
ni ha ade contest baru
dan aku nak join hahah....

JOM MAIN SUDOKU CONTEST BY LUFFY

dari 'blog budak kampus'

Syarat2 nye..aku copy paste je

1. Anda mesti seorang blogger ::: ok lulus!!!

2. Anda nak follow boleh, taknak pun boleh tapi keutamaan diberikan kepada follower BLOG BUDAK KAMPUS ::: ok lulus jugak yang neh

3. Buat entry bertajuk: JOM MAIN SUDOKU CONTEST BY LUFFY
::: sedang buat...

4. Mesti letak banner contest tu kat entry dan side bar anda dan linkkan ke blog ni ::: akan buat...sabar ek

5. Tinggalkan link entry anda di comment box entry ini saje ::: ok pas siap aku tgalkan...

6. Tak kisah macam mana cara anda jawab, guna Microsoft Word
ke,Excel ke atau cara lain asalkan jawapan betul
::: orite!!

7. Emelkan jawapan anda ke rfizu27@yahoo.com untuk mengelakkan aktiviti copy-mengcopy jawapan orang lain ::: bereh boh...

8. Pemenang akan ditentukan berdasarkan jawapan yang betul melalui cabutan bertuah dan diumumkan selepas tamat contest ini di dalam entry khas

9. Tag sorang kawan anda atau lebih terpulang pada anda::: ok aku tag asrul, azimah, amer


hadiah nye pulak..

1ST Prize : RM10 TOPUP


2ND Prize : RM 5 TOPUP

tengah xde duit neh wat pulak hadiah camni..mmg elok sgt la..

name pon sudoku contest, so puzzle dier kene la de kan, takan nak men dam ular pulak huhu... okeh ni dia..

wat la camne yang korang nak wat, asalkan betol isi nombor dalam tu and email kan ke penganjur

okeh itu saje....
mari memeningkan kepale huhu

5 comments:

aaazimah428 said...

salam..sye wjib jwb ke sudoku tu?hu3..sye xmnat...ha3..

Luffy said...

boleh x emelkan lg sekali jawapan tu balik.. dekat emel ni erk..

rfizu27@yahoo.com..

thanx..

me_nazri said...

okeh....bukan sme je ke huhu

Luffy said...

ok2..thanx..haha..saje je..nant aku nak letak jawapan pemenang contest tu kat entry khas..hehe

me_nazri said...

okeh welcome....ikut ko asal kan penyertaan tu berhantr..