Monday, June 20, 2011

panggilan interview...

Assalamualaikum...


Disuatu petang yang agak aman damai (sebab anak buah aku yang paling kecik tu dah tido), aku tengah main game PSP ni tetiba handphone aku berbunyi. nombor asing nih. Tah sape-sape la salah kol aku ni. Tapi no cam bese nampak

me_nazri: hello assalamualaikum
unknown: Hello buleh saya bercakap dengan en.**** **** a.k.a me_nazri
me_nazri: ye saya
unknown: En. ada mohon kerja di Kolej RISDA kan? Saya nak jemput encik untuk interview hari rabu depan (incoming rabu) encik baloh datang ye?
me_nazri: haaaa....(terpinga-pinga jap) ok buleh...mesti buleh punye (sambil mata masih mengadap PSP)
unknown: $&* dikehendaki ^&*^^&*^((&*&^&.. saya bagi tajuk sekarang ye..
me_nazri: erk!!!

gile laju orang ni cakap, xda nak brek2 dah.. sedar-sedar je dapat dah tajuk suruh present.


Photosynthesis


mintak kerja jadi pensyarah, so kena la mock teaching nanti kan.

Tengah boring siapkan slide mengajar, jadi kita update blog la kan. lalalala

Masih tak tahu lagi jalan nak ke KOLEJ RISDA ni hmmmm....




3 comments:

Aman Ibrahim said...

gud luck bro~ Insyaallah bleh..

afiqazizan said...

gudluck bro..(:

me_nazri said...

mekaseh semua...