Sunday, June 26, 2011

lover kau kol bape kali sehari???

Assalamualaikum..

Hah..bace ini..

A : weh kau tahu tak SAYANG aku call aku 3 kali sehari , love of my life (sambil buat muka minta kaki)

B : oh really ? lover aku call aku 5 kali sehari (muka bangga)

A : bestnya , banyak credit lover kau ?

B : taklah ni connection wire-less

A : (muka tak puas hati) hmm .. pukul berapa dia call ?

B : SUBUH , ZOHOR , ASAR , MAGHRIB and ISYA' . nak romantik aku pulak call DIA pukul 2-3 pagi macam tu . Masa Dhuha pun ada .

Paham ka tidak??? Jangan ada yang makan dalam sudah ..

8 comments:

FasiHaH SupiaN said...

hehehehe tahu tak apa..:)

salwaismail said...

solat :)
http://salwaismail.blogspot.com

intan... said...

wow..pndainye wat entry..bgus..dan ade mksud tersirat..

yott said...

haha..like ;)

Umie Nadhirah said...

lover aku tak call2, camne tuh?. haha

me_nazri said...

kes berat tu ..huhuhu

iamazue said...

kalau kat office, ada orang tanya nak gi mana.. selalu jawab nak gi dating.. org paham2 aje lah sebenarnya nak gi surau..

hatimukmin.com said...

LIKE!!!