Tuesday, June 21, 2011

check barang-barang dan tips temuduga...versi me_nazri har har har...

Assalamualaikum..


Har har har...

Tetiba je gelak kan. Meh bace sini [sperma. bukan entry lucah]. gerenti korang gelak macam aku har har har

Esok aku akan bertolak ke Melaka. sebelum subuh rancang nye. Kenapa? bace la sini kalau nak tau. har har har

Okeh. aku ada interview kerja. <--- cakap jugak


Jadi meh la kita ramai-ramai wat spotcheck sebelum bertolak esok kan. Kalau ada barang tertinggal jenuh la mau patah balik amek. har har har

Fail resume sume dah siap ke belum? ---- sudah bos. memang dah siap awal-awal lagi hehehe

Baju nak pakai esok dah gosok ke belum? ---- belum. pasni aku buat la. dah ade pun atas seterika

Slide yang dorang mintak tu dah siap ke belum? ---- dah siap. cuma tinggal sikit nak last touch up hehe

Kasut dah kiwi ke belum? ---- tak payah kiwi. kasut aku tu memang tak boleh dah nak kiwi.

Kuku dah potong ke belum? ---- tak payah kut, cantik lagi nih.

Dah berlatih speaking ke belum? ---- habes satu album metallica aku nyanyi. mesti boleh. yeah yeah!!

Jerawat sume dah hilang kan ke belum? ---- ko jangan sebut pasal jerawat boleh tak??..

Entry untuk esok dah siap kan ke belum? ---- har har har tu lagi la sudah...


Abes sudah cek semua barang.

jadi jom la tengok TV har har.. bersenang lenang lagi kan..

Tips temuduga nye mne?

kan dah cakap kat atas tu. 2 dalam 1 la bro

har har har...

mode: berdebar. Bismillah..

5 comments:

afiqazizan said...

gudluck bro..(:

ABU said...

wah gud luck interview :D

FasiHaH SupiaN said...

gud luck bro!!!

shida said...

gud lak...do ur best..~~
wat macam sembang2 dengan kekawan jer interviewer tuh..wkakakaka

me_nazri said...

mekaseh semua...nnti upload pasal interview pulak huhu