Monday, March 28, 2011

urut body ke body

assalamualaikum...


*sangat berpuas hati dengan header yang baru*


semalam tengok berita banyak betol cerita pasal rumah-rumah urut ni

rumah urut gay pun ade kena serbu jugak

paling banyak rumah urut 'Body ke Body'

~ WOW

sangat teruja mendengarnya

wanita asing lagi tu

pastu aku yang bajet suci ni pon bertanya kat kawan aku


'urut body ke body tu cam ne ekk???'


sangat suci kan.. haha

kawan aku yang kesian dengan aku yang masih suci ini pon berkata


'macam ni ha.......'
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
;
:





confirm sekali pergi baik terus la...

lagi-lagi kalau kena urutan yang special macam ni...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

tobat!!!!!!!



4 comments:

ASRUL ANWAR said...

oiyy..apesal dgn gambo last 2? :D

me_nazri said...

tegok la tangan dier ade kat mner......

ko mau ke?? haha

::FAIZ FARISH:: said...

pic last takleh blah...

me_nazri said...

dah name nye urutan body ke body haha