Tuesday, March 15, 2011

SEGMEN :BEN ASHAARI SOAL CINTA

assalamualaikum...

tadi kuar ngan kawan, ni baru balik...
balik aje tak boleh nak tido dah..aiyaa...
apelagi, layan blog jam 1 pagi ni...

sekali lagi aku terjumpa blogger yang kuar kan entry berkaitan segmen ben ashaari...
hehe apa lagi, terjah la, plus join sekali...

kali ni kesah cinta...
wahh terasa malu2 pulak..
senyum sesorang



Wanita bagaimanakah yang menjadi pilihan hati anda ?

Tak pernah dalam hidup aku terlalu specific dalam memilih pasangan hidup... aku cuma mahu dia bersikap normal sebagai seorang wanita dan tahu untuk malu...wahhh


Definasi keseksian seseorang wanita bagi anda ..

wanita nampak seksi bila dia berkain batik haha..seriusly.. nampak lebih anggun kalau pakai baju kurung yang ada bunga2 kecik tu.... wow!!


Apakah maksud PENGORBANAN CINTA bagi anda ?

xreti nak jawab la~... mungkin "demi cinta lautan api sanggup direnangi"...tah la...


Perlukah pasangan anda berkorban apa saja demi membuktikan cintanya pada anda ?

TAK PERLU... tak perlu... sangat tak setuju... cinta adalah entiti yang yang boleh dirasa kewujudan nya. Tak perlu physical form untuk bukti. tetapi perlu untuk membantu kita mrasai kehadiran cinta itu.. (wahh apa dah jadi ngan aku ni...)


Jika keluarga pasangan anda tidak mahu menerima anda sebagai menantu mereka , apakah yang akan anda lakukan ?

alamak... aku belum bersedia untuk ini... hmmm yakin kan mereka anak merka selamat bersama aku hahah (xtau nak jawab ape....)


Berapa kalikah anda putus cinta ? Kenapa ?

Putus cinta = 0
Ditolak = 2
yang pertama: dia takan memilih kawan sebagai pasangan
yang kedua: aku terlalu lambat hadir dalam hidup dia...oh *teringat kesah lalu*


Pada pendapat anda , lelaki atau perempuankah yang mudah berlaku curang ? Secara umum ... kenapa ?

Lelaki... bagi aku wanita yang hati kering je akan curang...kenapa lelaki? aku pon tak tau, nafsu besar sgt, dah dapat betis nak peha..erk!


Apakah anda seorang yang mudah cemburu ?

TIDAK... nehi... no...


~sekian~
soal cinta

7 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

Berapa kalikah anda putus cinta ? Kenapa ?

hahahaha lol

سيتي شافور شهيدان said...

singgah dari segmen abg ben..
jwpn yg menarik..
salam kenal..:)


http://sitishafur.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html

afsal_8281 said...

santainya baca n3 ni...

salam ziarah

me_nazri said...

thanks melawat sume....

NiSha said...

salam singgah..
santai dari blog abg ben
http://heandsheloves.blogspot.com
>NiSha<

pRiNCe said...

entry yg sgt bagus...
...:)

sy ni newbiee lagi...
datnhg dari blog abg ben..
jom bce info mnarik tentang petua orang2 tua untuk jga kecntikan tubuh badan...laki n pmpn..:)x

logorithm said...

Terjah! :-)