Wednesday, March 9, 2011

semua dah lapuk....

Assalamualaikum...

peristiwa satu

Tempat: lab komputer

tgh hari tadi lepas aje dari lab session aku ingat nak lepak library, siapkan report apa yang patut..alih2 tengok, semua komputer kat situ penuh..yang tak boleh blah siap cop2 lagi dengan pencilcase dorang..tuan nye tak da... geram betol... terpaksa la aku menapak ke lab komputer... kosong...lengang... aku pun start wat keje... konon2 macam rajin la sampai tak ingat dunia.. siap tersenguk2 lagi ngantuk... tengok jam oh masih awal... berlagak rajin lagi dengan mata kuyu.... tengok jam lagi...masih awal...aik???? tengok jam kat dekstop...ayoooooooo!!! jam mati rupenye.... memang sengal betol..nak dekat pukul 3 dah tadi... padan la masa lambat berlalu....


nak beli jam macam ni..boleh tak??


peristiwa dua

tempat: bilik

tadi lepas siap2kan barang nak masak malam ni, aku segera mandi, best2 segar betol. kat dalam bilik... ngah sedap-sedap lap badan yang basah..tetiba..praaaakkk!!!!..... ayoooooooo!!!!!! tuala aku koyak la pulak... pastu tengok2 tuala aku, memang dah layak pun jadi kain buruk.... campak dalam sungai mati ikan...

kalau ini yang koyak macam mane..???



yang baik nya adalah boleh la nak merasa guna barang baru kan. jam dah rosak, tuala dah koyak kena la bli baru...

yang tak baik adalah kenapa masa ni la ko nak rosak weiiii

3 comments:

hysman said...

der bli tuala baru..
murah jer....
nak beli tuala wanita boleh gak..jimat..
hehehe..
guraw je..
:)

::FAIZ FARISH:: said...

belikan aku gak jam mcm tu... hehehehe

me_nazri said...

tula kan..aku ni sgt berjmat....oii nk wak pe tuala wanita... hahha

aku pon xda ko nak kan..haha