Saturday, March 12, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN

assalamualaikum...

hiyaaa...
tadi menjelajah ke alam maya ini lalu terjumpa beberapa blogger yang keluarkan entry mcm ni

BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN

wahhh apakah ini.. lalu aku ikut link yang ada then sampailah ke blog Ben Ashaari...
rupanya ada segmen camni kan yang dibuat oleh Ben Ashaari ni..
okeh disebabkan kering idea.. jadi mari kita join...

Banner ini wajib letak ok...

Dalam memberi pendapat dalam entri , apakah blogger perempuan benar benar ikhlas ?

*Ini soalan KBKK ni...hmmmm entah la... sukar untuk kita ukur keikhlasan seseorang itu dengan tengok apa yg dia taip..tapi kalau ada kat depan mata mungkin boleh tau dia ikhlas atau tidak.


Apakah anda suka melihat blog blog perempuan yang penuh dengan gambar ?

*Suka la..kalau gambar itu bukan gambar blogger itu seorang aje... kalo gambo dia seorang, itu name nya terlebih syok sendri...


Pada pendapat anda , kenapa perempuan berblog ? Secara umum ..

*Sebab dorang ni jenis banyak masa terluang dan suka berkongsi ape2 aje + nak perhatian... Kalo cam laki kan asyik nak pegi sana la, sini la, mana ada masa sagt. Kalo perempuan, kadang-kadang terperuk di rumah saja... jadi untuk isi masa, wat blog la... pasal nak perhatian tu, dorang ni suka kalo ada orang respon apa yang dorang wat. :)

Blogger perempuan mempertaruhkan wajahnya untuk mendapatkan ramai follower.. Benarkah ?

*Tidak...sebab most blogger perempuan, nak kata mempertaruhkan wajah cantik untuk memancing perempuan, camne pulak tu..apekah??? Grrrr.


Blog perempuan yang anda rasa patut POPULAR !

*Hana Love Nest tuan punya tanah, Anna Boleyn... yeeahhh


Jika anda blogger perempuan , apakah yang akan anda elakkan dari bercerita dalam blog ..

*Ok kena berfikir macam pompuan jap...pasal BF...sebab aku tak suka bace la kisah BF+GF ni..honestly... unless korang adalah suri rumah write about ur family, husband, child, life, then i will read..


okeh DONE!!!

10 comments:

solo molo said...

tue dia ehh...
macam-macam jawapan kuar...



salam ziarah dari segmen panas Abg Ben...

...mommy jue... said...

jelajah blog... nice entry.
jemput singgah blog mommy pulak yekk

Fuuyooh said...

salam kenal.. haha.. mcam2 pendapat yg aku baca.. hehe

me_nazri said...

en.solo & en.fuuyoh: mmg la lain orang lain perspective kan hahaha

mommy jue: okeh sudah pergi ke blog kamu....

NiSha said...

tttteeeeettt..

singgah santai... dr blog abg ben..
wooo suka baca pengalaman org upanya...

http://heandsheloves.blogspot.com/
>NiSha<

Cik Sue said...

singgah sini dr segmen En Ben...

salam kenal... =D

Rozuan Ismail said...

singgah dari blog abg ben

me_nazri said...

wow ramai lak orang2 dari blog ben ni...thank all...:)

aida4eva said...

tp xbyk beza pun blogger laki or pmpuan ni kan...

(^___^)

http://aida4eva.blogspot.com

mas.saari said...

singgah dari segmen BA
salam perkenalan

masing2 ada hak beri pendapat
jom baca pendapat saya jugak!