Thursday, April 29, 2010

tamat sudah...aku PUAS haha...

Asslamualaikum...hari semalam


Just a simple update

simple ye...heh heh


pekse aku dah tamat



aku nak rehat macam beruang ni boleh tak?? :)


aku nak main game... yeah yeah


aku nak mengira masa untuk pulang...miss my family



mood: hepi sebab dah abes exam... next..latihan industry...

7 comments:

LUKISAN PENA said...

tahniah..selesai satu perjuangan..
nantikan perjuangan lain..

MissNafa said...

wah seronok..saye ad 1 paper lg..yg tarikh dye harri 2nd last abes exm..huu :( kawan2 saye semua abes exm esk.. lg frust!

amirah said...

eh dh abis exm?
tahniah2...tggu result lak ea

entri ni utk kamu

http://nooneknowzz.blogspot.com/2010/04/simptom-budak-habis-exam.html

Anonymous said...

salam..tahniah..lawa blogs..sye rindu k.aisyah..xdpt jmpe die 23 mei ni sbb ade bnde lain yg lbih pnting kne buat..post la gmbr pkai cermin mata baru..

mryesterday said...

lukisan pena: bayk lagi menanti...huhuh

miss nafa: jgn fust2...rilex aje...

amirah: wah entry ape nih.....nnti bce heh

cik tanpa nama: masih ingat kamu ye...jgn sedih2ade mse lagi nak jupe...

ain fathihah said...

tahniah sebab dah habis exam!

mryesterday said...

thanks...