Saturday, April 17, 2010

aku di tagged di saat begini...

assalamualaikum....hari semalam

kene tag lagi..


malas nak jawab tagged ni sebab dah ade entry nk wat petang ni

tapi disebabkan kami mule masuk arena blog ni lebih kurang hari yang same

so aku akan jawab




blogger award friendship
yay!
ni aku copy aje dari blog aja nih....


jadi setelah dapat award ni ada syarat2 yg kene buat
antara syarat syarat nye

copy award ni dan buat entry pasal award ni
den bagitau sapa yg tag anda dan buat post tntg award ini
tajuk post kene ada perkataan 5-FIVE-KHAMSAH
haa,sb tu kat tajuk entry tu tules 5-FIVE-KHAMSAH
ikut syarat yg dah ditetapkan lah ni

jadi pas dapat ni kene jawab soalan plk..
jom! jawab soalan dulu

1) 5 nama samaran kamu

nazri
naz
D.E
nye~
en.semalam

2) 5 tarikh paling penting dalam hidup kamu

13 september 1988
1 april 2010
5 & 10 january
ni aje kot


3) 5 perkara kamu buat semalam

makan megi
baca nota akhlak dan animal science
mandi
solat
tido
Blogging


4) 5 perkara yang buat kamu gembira
cooking!!
tido
bace komik
pegi kedai buku (xtipu ni hehe)
kuar makan
tgk+komen movie


5) 5 drama/filem kegemaran kamu

percy jackson and the lightning thief
adnan sempit
lovly bones
star trek
the proposal


5 hobi kamu

novelling
blogging
jogging
eating at new restaurant
riding
(yg last tu mmg tipu!)

7)
5 orang yang kamu suka/sayang

my family
my friend
my self
my ......
my stuff
(HAHA!)

8)
5 tempat percutian idaman kamu

gunung kinabalu
japan
singapore
pulau perhentian
hutan simpan


9)
5 sebab kamu jawab soklan ni

sebab kena tagged oleh aja...
tu je kalo dier tak tagged, aku ade entry len nak post petang nih~~

10)
orang yang kamu nak tag
mrhomosapiens
asrul
anom
gadis atas awan
remedy

ni jela yang aku ingat ade tinggal greeting kat shoutmix

sekian...

p/s-wane wani post kali nih...sbb copy dari blog wane wani aja...

2 comments:

sitihajarsaadon said...

i liked! :D
wane wani~~
wee~~~

mryesterday said...

hahah...its u after all...