Wednesday, April 21, 2010

contest IKEA untuk semua = RM2000

assalamualaikum... hari semalam

cam teruja kan bace title post nih

berdebar2 kan

memang betol la

IKEA ade wat contest (cam IKEA main blog jugak kan wat conest2 nih....)

ape yang perlu dibuat adalah mencipta rekaan bilik tido korang

itu aje, simple dan mudah...tapi nak menang bukan mudah la kan...hihihi

ape yang perlu dilakukan???


1 - download software 'bedroom planner' di laman rasmi IKEA.. tekan kat bwh ye


2 - Install dan mula lah melakarkan idea kreatif inovasi anda tu...

3 - APE!!!!!...dah siap wat dah ke???!!!!....then ape lagik pergila kamu ke laman IKEA yang kamu mendownload tadi dan UPLOAD kan penyertaan anda.... (dgr citer hntar seberapa banyk pon tak per...hehehe)

skang teruja tak??


so ape lagik... mula melakar bilik impian anda sekarang....

sebelom: 2 MAY 2010 (tak lame je lagik nih)

credit to: hakim


mood: sgt senang hati baru lepas exam huhuh

3 comments:

Mr.Homosapiensz said...

cool!!
hrp2 aku ingt la kontest ni...bookmark dulu r...

mryesterday said...

dgn cretivity ko...why not masuk...

ASRUL ANWAR said...

ko dah join kah incik semalam?