Monday, January 24, 2011

wawa..ko jangan rasa tergugat ye.....

assalamualaikum...

masa aku nak amik moto yang aku parking kat asrama MAIDAM, dah la ada kereta kancil sekat aku nya moto...sengal tol, parking keta tu elok-elok la sket nasib baik leh kuar moto aku kalo tak leh kuar aku cabut tayar keta ko...sorry guys emo pulak tetiba hehehe

ok2...masa aku nak kuar kan moto aku yang tersepit tu... ada la beberapa orang gadis-gadis yang amek kos medik baru balik dari kelas dengan bawa basikal dorang tu sambil pakai baju kurung.... kisah bermula...hehehe


Gadis medik 1 : weh korang, ni la BASIKAL yang kita cakap CANTIK tu!!

Gadis medik 2 & 3 : mana-mana???
(dengan penuh excited)

Gadis medik 1 : tapi dah tak cantik macam dulu la...

Gadis medik 4 : ala..basikal baru memang la cantik... barang baru semua cantik...

Gadis medik 2 : makin banyak la basikal, nanti tak ada tempat dah nak letak basikal ... tergugat la wawa nanti...

Gadis medik 1 : wawa ko jangan rasa tergugat ye


T.A.M.A.T


haha!

korang tau tak siapa atau apa itu wawa???

haha!!

WAWA itu adalah sebuah BASIKAL

haha..LOL
apa yang Gadis medik 1 tu fikirkan sampai nak bagi nama kat barang yang confirm takkan response pape pun..

adoi..hahah..
ok2 jangan gelak kan orang tak baik ok
ingat tu
:)



4 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

aku punya kete pun ada nama gak... nama dia Chomel... hahahaaha

me_nazri said...

ko pon same kategori gak ngan gadis medik tu hahah

bukankosong said...

moto ko nama pe?

me_nazri said...

moto aku tarak name.....cm plek plak bg name huhu