Sunday, January 23, 2011

i have a note and its for you to read....

assalamualaikum...

last night i had a dream
i dreamed about 'snake'
kata orang tua-tua mimpi pasal ular ni ade kene mengena dengan keturunan
or something supernatural...
oh what is that? >>> scary
tak nak fikir banyak... mimpi is just mimpi, fullstop!!

hari ni kena masuk sawah padi lagi, memang tiap-tiap minggu kena masuk sawah padi under subject agroteknologi padi
minggu lepas memang menghempas pulas bawak naik tanah tuk wat batas, tapi hari ni, separuh mati bawa turun tanah..ape ni?? tah la aku pun tak paham
ade orang kata kerja 'pak pandir'
suka hati korang la...
apa-apa pun...mision accomplish.. walau pun dapat batas yang teruk banyak batu
well done!!



semalam one of my classmate lemas kat tempat mandi belukar bukit
aku tak pergi...malas
picnic yang hepi2, suddenly turn out scary


Alhamdulillah.. everyone is ok
memang arus kat sama sangat la tak boleh jangka
just one day before ada dah 2 orang lemas kat tempat yang sama classmate aku lemas
dan hari ni kami boleh gelak2 lagi :)
mesti trauma but its normal
mengingati boleh tapi jangan fikir sangat
nanti hydrophobia pulak...


right now, cuaca kat luar sangat warm and windy
nice..
it pull out memory




5 comments:

MisS NadRAH said...

emmh..org ckp mimpi ular ade berkaitan ngan jodoh...heehehe..

hysman said...

mgkin ko kena tgk citer industan hiszzz tu kot sjurus ko bgun tdo..
hahaha..
guraw jep.. :p

::FAIZ FARISH:: said...

haha komen Hysman kelakar

me_nazri said...

oh yeke...jodoh..oh suke hahaha

ok tak paham ngan komen Hysman

ASRUL ANWAR said...

org tua2 kate, mimpi jumpe ular jodoh da dekat..or da dekat nk kawen