Monday, August 8, 2011

esok hari selasa....

Assalamualaikum....

salam Ramadhan semua. Agak lama jugak tak update blog.. okeh sangat lama, aku tau la.. GGrrrrr..

bukan ape komputer kat rumah ni ada satu aje. bila dah malam abang aku la pulak guna walaupun siang nye bukan aku yang guna tapi disebab kan screen komputer ni dia yang punya dan CPU tu aku yang punya tambah-tambah dia upgrade pulak CPU tu maka nya sapa yang lebih berhak guna komputer ni? bukan ke aku? gggrrrrr......

Lupakan cite pasal komputer tu. jadinye tu la alasan kenapa blog ni tak berupdate sekian lama. Korang semua sila percaya dan jangan cakap banyak. huhuhu...

Meh la sini nak cerita pasal kerja. Hari ni hari isnin kan. Biasala kemalasan hari Isnin ni memang melampau sangat sampai rasa tak nak pergi je kerja. Tapi ape kan daya Bos besar mahu datang melawat la.

Jadi bersemangat la aku tunjuk rajin depan bos hahaha... selama ni aku rajin jugak keh... dapat la sikit pujian tak ikhlas dari bos ceh... tapi best la bila bos datang, kerja semua terhenti sebab mengadap bos, tau-tau bila bos balik eh dah jam 4.30 ptg, aku pun cabut sekali la. Buat apa tunggu-tunggu bila dan time balik kan. OT tidak akan dibayar okeh. jadi Bos datang la lagi bila-bila free.. hehehe

p/s: ngantuk nak tgu upload gambar jadi korang bace jela ek tak payah la gambar-gambar...

4 comments:

shida said...

yeah..sangat lama x update..ho3

::FAIZ FARISH:: said...

Oh kau rajin ek? Tahniah... hehehe, Raya Nanti ade tak duit raya utk aku, sbb dah puji kau

ABU said...

esok hari rabu..
hehehe bagus sungguh bos ko tu..

me_nazri said...

memang sgt lama tak update dan takda duit raya thun nih hehehe