Tuesday, February 15, 2011

again... unplanned event!!!

assalamualaikum

sejak dua menjak ni memang la sangat-super-busy
test lagi
presentation
assignment

sampaikan blog ni pon aku tak sempat nak bagi nafkah....
kalau ada masa hanya sempa balas kunjungan aje tu pun tak seberapa...

esok cuti Maulidur rasul...
jadi malam ini rasa sangat ringan kepala dan segala beban assignment
allow me to fly hahaha....

jadi malam ini, disebabkan housemate semua ada rancangan tahap 'private & confidential' kira kalau aku join memang kena saman la...
dengan sikap tak nak kalah nya aku pun pergi join makan-makan ngan classmate kat kedai makan 'Ala-Chapoo'

kedai ni memang 'superb-nasi goreng ayam best in town' la...
town Kuala Terengganu...
lepas habis makan, borak-borak macam tuan punya kedai kan

rancang-rancang nak pergi karok...
oii..aku mane pernah karok (suci beb!!)
pastu kena paksa, pegi jela...
alih2, karok tutup...haha...aku kekal suci huhu
haha...

akhirnya ke pantai batu burok jugak... tak ada tempat lain dah pun...
ok la.. tak la ramai sangat orang
kami lepak-lepak sampai tak ingat dunia 12.30 malam baru nak balik...

tengok dah sampai rumah tak boleh tido pulak...
pukul berapa dah ni... 2 pagi...

lagi sekali post yang tak ada gambar


3 comments:

bukankosong said...

owg Terengganu ye...bulan 3 nih nak terjah tempat kooo

ASRUL ANWAR said...

oiyy..bajet suci betol

me_nazri said...

bukan org ganu...cuma blaja disini aje....

suci pe....