Friday, February 25, 2011

Abang usop mengceriakan hari kami yeay!!

Assalamualaikum...


“Kita bakor aje.. bakor je”

Tau kan sape yang cakap ayat diatas ni…

Abang usop la....

memang ayat ni la tengah 'hot' disebut oleh muda mudi zaman sekarang ni...

termasuk la aku...haha

Sape-sape yang memang gila dengan cite

Hantu Mak Limah Balik Rumah

tu memang familiar la dengan ayat ni…

Memang best cerita hantu mak Limah ni

Hiburan seisi keluarga…

Paling menceriakan adalah watak abang usop haha…

Sebab tula.. kita bakor aje, kita bakor…haha


ini la dia abang usop...



Hepi Birthday to me!!



ini la kejadian yang tak boleh blah yang menyebabkan abang usop berkerusi roda


~itulah pentingnya english edukesyenn~

haha

2 comments:

Cik Aish said...

haha what a cute entry !! suka suka.. usop memang funny.. n i like dia punye trademark tu..tangan dia..

me_nazri said...

kan...haha...
sape yang setuju angkat sangan macam syaya....huhu