Monday, March 29, 2010

saje men-TAGGED-kan diri...

assalamualaikum...hari semalam

Semasa sedang ber-blogwalking...
terjumpe tagged ni kat page 'sekadar menulis'

nmpak cam best...

jadi sy pun wat la jadi post memndangkan blog ni dh lame takde post baru....

kering idea tak tau nak citer aper...

so ...check this out..

bace2....


1) siapakah diri anda di rumah?

saya suke melepak sambil tgk TV...memndangkan kat U ni xda TV so balik umah balas dendam la..haha


2) siapakah diri anda di samping rakan?

saya seorang pendiam dan semakin diam kalo dh mengantuk dlam kelas haha...

sesekali jadik tukang tmbah nasik hahah paham ke???


3) 5 benda yg anda idamkan tp masih belum tercapai

dalam masa terdekat ni ... bende ni la huhuh...


1-- moto FZ150i...huhu mmg takan dapt la sbb dah ade moto wave 125 S



2 -- contact lense... masih dlm pertimbangan...rimas nye pakai spek mte ni....


3 -- dulu pernah ilang kamere kene curik... rindunye...

4 -- sometime we need to relax... best nye kalo dapt pergi tmpat ni huhu

5 -- mp3...ni pon dh lame nk tapi tak bli2 lagik...dahulukan yg penting...

xda pasangan lagi la....

5) ceritakan 5 perkara yg paling anda suka tentang pasangan anda

xda pasangan xleh la jawab....

6) bila tarikh anda couple

haha...

7) apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda

haha...pass ye...


8) lagu tema cinta anda

haha perlu ke...iam single..

9)apa perubahan yg ingin anda lihat dari pasangan anda

huemmm


10) tag 10 rakan yg lain

disebabkan ni pon aku main copy n paste aje dari blog org ... so..

sesape je la yg rase nak jawab mende ni... aku tagged la orag tu...

hahha..

~~boring~~



1 comment:

Mr.Homosapiensz said...

sekurgnya ber update gak blog ko erk...kikiki