Tuesday, March 9, 2010

a part of me...10 things

Assalamualaikum... hari semalam

lately feel very busy...

busy yang diri sendiri cari haha...

entry kali ni aku nak cite siket kepada semua yg membaca

'a part of me...story that u dont know'

haha... cam klaka pulak entry kali ni...

promote diri sendiri... 

tapi ini blog aku yang punyer

selamat membaca...


YAng pertAmA...

dalm byk2 nombor kat dunia ni aku paling suke no 13 dan 9 sebab aku lahir 13/9/19** huhu..


YAng keduA...

Gaji pertama yang aku dapat adalh bernilai RM60 sahaja... Kerja ape... biarlah rahsia hehe


YAng ketigA...

aku penah ade kamera digital... dan ia dh hilang dicuri... rase nak tanam pencurik tu hidop2...


YAng keempAt...

aku dah rimas pakai glasses...


YAng kelimA...

aku ade koleksi baju tanpa lengan... very love it... huhu..


YAng keenAm...

aku ade baju lebih byk dari seluar... rase nye semua org pon same


YAng kelApAn...

aku xsuke politik...


YAng kesembilAn...

i love key chain...  tapi yang unik ajela..


YAng kesepuluh...

i tired of waiting... 


7 comments:

ASRUL ANWAR said...

akhirnye aku tahu story yg aku dun knoe.. ;p

aku pernah ade kamera digital..tp ade org rosakkan, psatu buat xtaw...aku pernah ade berbijik2 hp...tp byk kene curik..aku xnk tanam pencurik, nak bakar jek...buat bbq pn molek gak..hahahaa

bila ko nk pakai lens lak?

Mr.YesterdaY said...

mne ko tau cite aku nk pkai lense ni...

ASRUL ANWAR said...

aku ade spy.

Mr.YesterdaY said...

bahaye nye ko ni.. stalker..haha

FaizalSulaiman said...

salam;

asal menepati unsur yg diberikan.

hey, header pic kamu pon cantik gila ok;)

Mr.YesterdaY said...

haha boleh ke wat masuk contest...huhu

Mastura said...

cbe la paki lens beb sure ayu gitu(~_~)v