Saturday, March 13, 2010

- Earth we care, we love you - [sayang sangat]

Assalamualaikum... hari semalam

????

ape ni... tetibe bersifat environmentalist ni?? huhu

aku mmg penyayang pada alam sekitar ok... korang je tak tau huhu


~sebenarnya~


- Earth we care, we love you Contest -



aku dapat tahu pasal contest ni dari blog -seindah dunia kita-

jadi aku amek keputusan tuk join contest ni...

first time ni huhu...

Nak tau lebih lanjut pasal contest ni... bertandang la blog beliau

 ni dia...

tada....


-dihujung kegelapan alam, adanya cahaya-

Elemen: api [cahaya]


gambar ini diambil setahun lepas semasa mejalani praktikal latihan industri di Cameron Highland

Mase tu kami sedang mendaki bukit yg tak beberapa tinggi cume 30 min aje dah smpai puncak... dalam perjalanan turun la gambar ini ditangkap..

kalo zoom gambar ni boleh nampak ade kayu dihujung cahaya tu... tu adalah menara tinjau di puncak bukit ni... 


Harap gambar ini mampu memberi saingan...

kepade follower jom... join la contest ni...

saje memeriah kan suasana... :)



10 comments:

Frodo Baggins said...

hehehhee cool
gud luck ...
tul2 sayang planet kita ...


>>_____<<

Frodo Baggins said...

wohoooo
pic dak ngan payung tu
wa nak cilok beb
gileeeerrr cool!!!


>>____<<

Mr.YesterdaY said...

mekaseh... cpt nye ade response...huhu

tak sangke gambar budak payung tu pon ade peminat.... tapi mmg best pon gmbar tu..

sila2 copy la... :)

cahayachenta said...

rajin masuk contest

Mr.YesterdaY said...

[cahayachenta]
sbb mase tgk pic kat laptop ternampak pic yg cm best aje tuk contest ni... sy tak merancng pon.. hehe

FaizalSulaiman said...

encik semalam.noted!gambar ni ke? okay sangat2 la nih;)

thanks for joining the contest keh;)

wish u a very good luck. Review contest, sabtu depan 20.hb3.2010

FaizalSulaiman said...
This comment has been removed by the author.
Mr.YesterdaY said...

xla...bkan gmbar ni... gmabr len..
hehe

Mr.Homosapiensz said...

daki 3o mnt tu lbh kurg bukit besar la..klu jalan kaki mcm aku.....

cool gak...bestnyer LI kat genting highlad....

Mr.YesterdaY said...

bukan la tinggi lagi... dan aluan nye adalh berliku & hutan2 sume...

bukan genting... tapi cameron highland...