Friday, January 22, 2010

un-Xpected collec-tion...

Assalamualaikum...hari semalam

selamat pagi terengganu...aku terbangun awal pagi ni.... pkul 3... mane taknyer semalam dari pagi kul 8:45 tunggu bus tuk ke KUSZA. Bus lak datang kul 10++... begang sungguh...wat2 keje habis la dalm kul 1 mcm tu g makan n balik... penat2... then petang tu kul 4 pulak g Mydin beli2 barang jap kul 6 g KUSZA balik naik moto tuk bagi ikan makan... kul 8 baru sampai umah n boleh rehat...aku tido sblm kul 10 lagi... paling awal dalam tahun 2010 ni...


bayang kan.. KT - KUSZA = 16 km...semalam aku dah ulang alik 4 kali penat wooo... tengok aku nyer meter naik 200km dalam masa 8 hari aje... (minyak pun abis juge)

pagi ni aku g joging kat bukit besar...ramai woo orang... siap ade senam robik lagi...

tgk berderet moto kat kaki Bukit Besar ni......


balik2 je kemas rumah sket n trus ngadap laptop... boring... sedang tak tau nak wat ape (walaupun isnin nati ade test, satu ape pun tak bace2... sebok sgt la katakan huhu) aku pun melilau-lilau dalm rumah sewa ni and terpandang seswatu... Blink2
(effect bunyi buatan..gune mulut aje..) ... idea sudah mari... hehehe dan wujud lah entry kali ni... TADA =)

aku memang tak sedar tentang perkara ni sampai la aku 'blink2' tdi...perkara ape??? gambar dibwah menjelaskan segalanya... =)



ni adalah cawan percuma yang aku kumpul..heheh (malunye...) stakatni baru kumpul 4 (2 lagi tu bakn aku punyer huhuh...) sbanye ade pelbagai kaler cawan ni tapi yang ade wane hijau aje... nak wat camner, xda wane lain dah...

next...:)


ini adalh pengapit roti... kan selalu kalau beli roti ade pengapit dier... benda tu la... dah banyak dah bende ni aku kumpul...


percaya atau tidak... ni adalah pengapit roti yang paling lame aku ade..25 ogos 2007... hmmm about 3 thun yang lepas... (roti mase tu murah aje skang dah mahal...huhuh)

kadang2 kite tak perasan pun yang kite secara tak langsung mengumpul bende yang tak best cam cawan percume???? pengapit roti??? adeke orang lain kumpul bende ni????? (kecuali aku)
Sungguh pelik... well bile dah perasan..klaka la pulak... :)

stop right here for now...
till the next meeting...

i'll tell you the story about yesterday...

9 comments:

truthseeker said...

aku masih cuba mengumpul "duit" tapi asyik "terbang" je...

Mr.YesterdaY said...

haha....smela kite....duitku terbang

sitihajarsaadon said...

hahaha! seronok nye tau ko ade koleksi antik mcm ni..pengepit roti tu yg xthn! :D

Mr.YesterdaY said...

actually ade lagi la aja.... resit pembelian pun aku kumpul...tapi mase entry ni dibuat aku xperasan pun...bru2 ni baru sedar...huhuhu

fierdaus said...

ak suke gile benda pengapit roti tu!

Mr.YesterdaY said...

kan...mmg fun kumpul bende2 gini

Mr.Homosapiensz said...

fuhh..rmai giler moto beratur kat kaki bukit besar tu..lama x jogging sana....bru beli sluar trex bundle leh r aku gi jogging.....

aku suka gak kumpul pengepit roti tu time matrik2 dlu....2005/2006....

Mr.YesterdaY said...

haah mmg ramai giler..habis moto aku takleh nak kua..terpakse la tunggu tuan punyer moto abes joging dulu...

Mastura said...

rajin nye mgumpul..respect aku kt ko..pling respect ko kumpul bnde yg org tak terpk..hehehe..comel2 (^_^)v