Sunday, March 25, 2012

Sunday...

Assalamualaikum....

Happy sunday. dah nak habis hari ahad baru nak ucapkan. huhu. Al-maklum lah balik ke shah alam weekend minggu ni so tak boleh mahu update. Dah 2 minggu kot tak update blog neh.

Sepanjang petang nih, orang habiskan masa dalam komuter aje. Dah kecewa sangat lah dengan komuter neh. Delay bukan main. Tapi what to do we have no choice. Kalo tak nak balik naik apa pulak kan. Sabo je la~

Tak ada ape nak update pun just refresh sbb dah lame tak update. ok la happy sunday esok kerja... :)

Gambar masa kat KL sentral tadi. Siap duduk lagi tu tunggu komuter.

2 comments:

Mohamad Raimi Radin said...

Selamat bekerja esok :] ngeh~

me_nazri said...

thanks remi.. its been hard time huhu