Sunday, March 4, 2012

Hari ini...

Assalamualaikum & selamat sejahtera

Hari ini genap lah seminggu aku bersarang di Nilai ni. Telah pun memulakan kerja baru, ditempat yang baru, dibidang yang baru. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar walaupun kekok dengan persekitaran yang baru dan tekanan yang baru. sigh~... aku amat lemah kalau menghadapi tekanan. Seriously iam not the one who can say 'YES' all the time.

Hari ini juga aku telah bersusah payah berjimba-jimba di Giant nilai untuk melanggan broadband-maxis macam dulu-dulu masa tengah belajar dulu. huhuhu. jadi sebab itu la malam ni boleh meng-update blog ni. Tapi line ia lemah la pulak~ sangat tak suka....  

Just a quick update... :)

nakupload pic tapi line slow la..ggeerrrrrrr
 

2 comments:

✿MisS NadRAH♥ said...

Part masak tu yg mahal tu=p
hehe..untungla=)

me_nazri said...

harus lah.. :)