Saturday, September 10, 2011

Anda rasa anda hebat CONTEST!!!!

Assalamualaikum...

Salam weekend semua. Seperti yang dijanji kan. Jeng3.

Contest pertama blog ini dah tiba. hehehe..



Anda rasa anda hebat CONTEST!!!!


Hadiah: Topup RM10 (atau lebih tepat RM 9.40)


Mudah aje untuk sertai ini.

Tak perlu tag blogger. Tapi kalau mahu tag juga boleh

Tak perlu follow. Tapi kalau mahu follow juga boleh

Tak perlu buat entry dan copy banner



Anda hanya perlu.

Ada sebuah blog. Anda adalah blogger la kira nya. Kalau friend lam FB tak buleh ek nak menggatal masuk contest ni. Bukan ape, first contest ni khas tuk blogger aje :)

Anda ada email.

Dan otak yang bagus har har har




okeh ini la yang perlu anda buat

ada 2 benda.

Pertama: Gambar. Save gambar tu dan Sila cari seekor kucing dalam gambar tersebut. Dah jumpa bulat kan supaya nanti aku check senang nak notice

Kalau tak jelas. Boleh mintak aku emailkan kat korang atau korang download dari FB aku ek.. ni link (SINI)


Kedua: Matematik. Jawab dengan betul.

· dalam sbuah bas
ada 7 orang awek
setiap awek ada 7 beg
setiap beg ada 7 ekor kucing
setiap kucing ada 7 ekor anak

kira semua kaki dalam bas
(tidak termasuk driver)



Tarikh tutup: 20 SEPTEMBER 2011 jam 8 pagi

Semua Penyertaan kena send by email.

nazriderain@gmail.com
Subject: Anda rasa anda hebat CONTEST!!!!

Sila letak LINK blog anda juga ek. Kalau tak susah la mahu contact nanti.

Semua penyertaan akan diletakkan di side bar blog ini. So kira dapat promote la jugak blog korang semua.

Rasanya semua aku dah sebut. So then happy masuk contest ni..

sila sebar-sebar kan ek...




*Disaat semua orang sedang makan di open house aku pulak update blog.... sigh~

3 comments:

✿MisS NadRAH♥ said...

join..=)

ARM said...

best nie boh...hehe

hatimukmin.com said...

Salam, k-lo. .
Hebat-nya!!! dah ada contest sendiri. . ter-lambat pula perasan. .
kalau tak, nak join. . .
:(