Friday, May 20, 2011

minta maaf sekali lagi hahaha...

Assalamualaikum..

morning readers. hehehe.. minta maaf la ye dah lame tak update blog. Aku rasa masuk ni lebih 2 entry aku pasal blog bersawang dan tak update ni. Lama-lama blog aku ni penuh dengan entry yang macam ni jela.

By the way, aku dah selamat sampai di rumah. aku balik ahad malam hari tu. ramai sungguh rakan dan taulan yang datang menghantar aku ke stesen bus dan sampai la bus aku bergerak. Thanks all. :) oh tiba-tiba sedih pulak. Arrghh...

Sekarang dah 5 hari aku duduk rumah ni. Tak banyak benda yang aku buat melainkan tengok TV, main game dan tenung ikan huhu... Oh ye cakap pasal ikan aku ade janji nak wat enty pasal pet baru aku ni. tapi tenet kat rumah ni slow la. So bila nak facebooking or blogging kena la bersabar sikit. Tu pasal la aku tak update blog ni... boleh terima tak alasan ni hehehe.

Motor yang aku post dari kuala Terengganu dah sampai semalam. Aku punya la bungkus motor tu macam mumia dah, tapi calar jugak. Adeh.. lame-lama dah ape corak la ada kat cover set moto aku tu.

okeh la. Entry kali ni dry aje, nak upload gambar tapi tenet ni macam ape je...


:bye-bye:


2 comments: