Friday, February 19, 2010

kegirangan bercuti 3

assalamualaikum...hari semalam

~Sambungan~

-betapa kurang pandai nye aku-

adehhhh~~

KIsah nye~~

hari ni adalah hari terakhir aku berada di shah alam sbb cuti dah abes...

esok pagi akan berangkat ke terengganu...

merancang nak g jalan2 ke bandar, pusing2 sampai pening...

pinjam la moto abang... Skuter EGO..

on da way.. aku perasan moto ni pancit sket..

aku ngan konfiden nye g la pump kat esso...

skali cucuh pump... abes kempis tayr moto tu... 

adus... apesal ni.. aku mule gabra..

ngan yakin aku naik kan pressure.. xjadi gak..

aku wat kesimpulan.. pump ni rosak..

aku pon berpindah ke petronas ngan tayar yg mmg takder angin tu..

aku try pump.. aiseh..cmner ni..gagal lagik..

berpeluh dah aku nih... panassssssss

aku pon call abg aku.. 

abg ku berkata.. "tekan la yg ade gambr tyr pancit tu.."

hah???...aku ngan ragu2 tekan n pump.. berjaya~~~

mase tu ade sorang mamat ni dtg...

msti dier pk aku tak reti pump tayar... 

mmg tak reti ke????

ape pulak tak retinye... cumee tyr moto aku mne la penah smpai takde angin cmtu..

huhuh... malu aku sendirian...

sempat lagik snap... nampak tak butang bwah kanan tu.. 

butang tu la kene tekan...

~~~aku malooo~~~


malm tu dapt gift dari abg ku huhu...

~~~cokelat~~~

bayk tu... demam la aku makan cokelat ni huhu

9 comments:

Mr.Homosapiensz said...

xper2..aku pun pernah x tau yg tanda pam pancit tu..huhuhu.....

tayar pancit dpt coklat? hhaa

ASRUL ANWAR said...

emm, yg penting dapt coklat yg byk utk dikongsi bersama classmate..hehe

Mr.YesterdaY said...

mrHS: itu rezeki namenye...

asrul: hahah next time aku bwak yg lagi power punyer...

ASRUL ANWAR said...

yeahhh...itu yg kita tungguu... ;)

Mr.Homosapiensz said...

[kedai sup herba]
RE : Mr.YesterdaY ..
tempat ni kat Kg.Bukit Bayas, berhampiran Sungai Durhaka...melalui jalan pasir panjang ke k.ibai...
dari pasir panjang, kedai ni sebelah kiri....berhampiran kawasan perumahan di seberang parit/jalan....

YucIkA said...

mcm best jer coklat tu...

Mr.YesterdaY said...

mmg la sedap... nak sket ke???

anomsaid@AS said...

nazri, ak nk bt se1 kt sni..jap ek...
wahahahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
sX lg...
wahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
pnt da gelak. sekian tQ... =p

Mr.YesterdaY said...

anom perlu ke smpai mcm tu...