Wednesday, July 20, 2011

Tiba-tiba hari ni makan kat dapur....

Assalamualaikum...

Hye readers semua.. dah makan malam???....

Ape punya soalan kan.. dah pukul 10.50 kut, orang dah makan supper dah sekarang ni huhu.... Sori for not update my blog, dah 2 minggu kot tanpa entry baru. Baru hari ni ade Wordless Wednesday punya post. Tu pun dah time kan dia. baru la boleh nak update hari ni.

Aku kalau makan malam mesti nk dekat depan TV. tak kira la cite ape pun mesti nak tengok TV kalau makan. Tengok berita la best. Tak da nye nak lekat kat makan kat dapur.

Tapi hari ni lekat pulak aku makan malan kat dapur. Sesorang la pulak tu. sedih betul kan. huhu.. Bukan apa aku penat la nak jalan ke ruang tamu. Penat koje. Nanti la update pasal koje baru nih. rasa cam tak stabil lagi tak best pulak nak cerita.

Dah kalau aku tak lekat kat depan TV masa makan mesti aku masuk lam bilik than layan muvie. Aku kongsi bilik ngan abang aku. jadi nye dalam bilik ni penuh barang abang aku jela. barang aku sikit aje. Sedih lagi...

Best bilik ni sebab kmputer bang aku ni ade banyak movie baru2 dan lame2. dan yang lagi best ada benda ni...



Korang ada???... yang tau, tau la ape benda nya dalam gambar tu. Kalau tak tahu tengok je la ek... dah kelaut pulak cerita aku ni hahah

BYE!

3 comments:

Aisumi Chan Kawa'i said...

terbaik ahh.. pinjam bolehh? :P

me_nazri said...

hahah...bukan milik ku....abg aku punye...huhu

iamazue said...

ntah ape-ape makan nasi dalam bilik...