Wednesday, October 27, 2010

minggu akhir yang takan berkahir...adoi!!

assalamualaikum...

currently menyibukkan diri ngan sume keje yang kene dibereskan
dan kene hantar esok..
diulang ye ESOK..dan aku sedang update blog..

adoii!!!!

rase nye dah 3 minggu aku tak merasa hari2 weekend yang penuh bermakna
weekend ni pon masih perlu ke kluang johor tuk subjek oil palm pulak

adoii!!!!

wat mase sekarang satu je harapan aku...

'aku nak satu hari untuk diri sendiri'

mustahil ke??? study week pon dah hampir tiba... mukin disitu harapan aku akan tertunai..
sabar2...



rilex cm ni bleh tak??? :)

5 comments:

sitihajarsaadon said...

yes!! kamu benar! saya perlu kan masa untuk diri sendiri..biar pon anak2 pokok pisang meronta2 untuk di subculture terpaksa lah berkorban demi mereka semua..apa pon, gambar rilek minum kopi tu mmg perkara yg sgt diperlukan waktu2 mcm ni..tergambar owh di air muka ketenangan nye!

mryesterday said...

aja...ko xpernah kalah dengan exspresi...

Anonymous said...

Salam..sabar ye..maaf..sye xtau pun yg awak penat sgt2..but, when i read u post,i know that u are very2 tired..thnks dear..although u are so tired, but u never forget me...cayok2..

iamazue said...

Tak pe.. penat sekejap aje.. masa nilah untuk memenatkan diri tuh.. Masa cuti pulak, betul2 merehat kan diri..

ehh.. tak jugak.. nanti kena jadi baby sitter untuk anak sedaramu yang bakal lahir ini.. hehee.. kwa nak import baby sitter dari ganu ni.. amacam?

ASRUL ANWAR said...

nazri...mase "sehari untuk diri sendiri" bakal tiba esok. :)