Wednesday, June 2, 2010

result sem 6 = the worst!!!!!!!!

result semester 6 telah pun keluar 2 hari lepas

walau pun tenang mengadap result di screen komputer

tetapi hati ku...

HANCUS...SEDIH...KECEWA...


tgk la result aku kat bawah nih...

sakit tol... ade pulak B- nye...

adeh~



walau pon pointer aku masih di atas 3.0 ...

tapi ape yang aku dapat nih mmg yang paling rendah sepanjang 6 sem nih..

(T_T)



^= i'll try to smile =^



9 comments:

Ery Farieha said...

xmola sedeh sgt
=)
bersyukur lah
saye lg risau ni
tah ke ada fail
huhuhu~

ASRUL ANWAR said...

brape pointer?
ke aku kene kira manual? huhu

mryesterday said...

kesedihan aku sudah hilang...

asrul ko kire lah sendiri..mane tau lainkan bleh aku claim...hohooh

anomsaid@AS said...

its okay, my fwen...
yg pntg...try de best utk sem dpn k..
rzki ader d mn2...
crla smpai jmpa..
[btw, ader kaitan x nsht aku nih dgn keadaan ko skg?? ngeeee~]

Mr.Homosapiensz said...

ko dah berusaha tu.....hrp sem depan tingktkn lg......

p/s: klu result tu the worst...result aku yg lepas mmg tahap @#$%^&* dr bawah lg....

Mr.Homosapiensz said...

p/s: aku kena cari tmpt praktikal untuk kursus biotech ni la......ko ada idea x?

mryesterday said...

ko nak tmpat practikal yg cmner???

hans said...

okay la tu
syukur lah banyak dapat A

Anonymous said...

tulaaa. bnyk main fb...
-k.wa.