Saturday, June 12, 2010

iam 'Youthsay Malaysia'.....

assalamuaalikum...

semalam...ketika berjalan-jalan di muka buku...

ternampak la pulak ade friend yang letak gambar account youthsays dia..

tgk kat situ... ade RM 10 wooo selepas 2 minggu dia daftar

hahaha

ape lagi dengan pantasnye, jejemari me'google' youthsay malaysia

and terus daftar..



ape youthsay ni kan.. cam tetiba aje..

ok2...

youthsay.com adalah platform dimana semua muda-mudi yang berumur 15 - 35 tahun boleh participate untuk membantu organisasi yang menjalankan penyelidikan berasaskan servey dan iklan... kiranye dorang buat ni untuk mendekati remaja cam kita2 la..haha

ok...semua servey yang dijawab or iklan yang di'click'....(cam nuffnang aje kan) akan ade point dier....cmtu la.. nak tau lanjut sila lah google yek...hehheeh

so jom la daftar same2...


^= iam youthsays malaysia =^

3 comments:

hans said...

aku malas
hahaha
dapat duit jer ke?

Frodo Baggins said...

youthsays ...
dapat duit masyukkkk
boleh beli baju cop krokedail. hahaha



>>___<<

Mr.Homosapiensz said...

aku dh join youthsays ni cuma x aktif jer.....huhu